Νότια Καρολίνα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νότια Καρολίνα

Ακίνητα προς πώληση στη Νότια Καρολίνα

Η Νότια Καρολίνα αποτελείται από 46 κομητείες. Συνθέτει βόρεια με τη Βόρεια Καρολίνα, νότια και δυτικά με τη Γεωργία, ενώ στα ανατολικά πλένεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η Νότια Καρολίνα είναι ένα νοτιοανατολικό κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστό για τις υποτροπικές παραλίες και τα βαλτώδη νησιά. Το Charleston, στην ακτή, είναι μια ιστορική πόλη με παστέλ χρώματα σπίτια, τυπικές νότιες φυτείες και Fort Sumter, όπου πυροδότησαν τα πρώτα πλάνα του εμφυλίου πολέμου. Στα βόρεια βρίσκεται το Grand Strand, το πεζόδρομο 60 μιλίων, το οποίο είναι διάσημο για τα γήπεδα του γκολφ και το παραθαλάσσιο θέρετρο της Μύρτλ Μπιτς.

Σας ενδιαφέρει να πουλήσετε το σπίτι σας σύντομα ή να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Νότια Καρολίνα; Αν ναι, ίσως ελπίζετε να πουλήσετε όταν η αγορά είναι σωστή. Μερικοί άνθρωποι έχουν έτσι την πρόθεση να πουλήσουν την κατάλληλη στιγμή που σκοπεύουν να τους αντιταχθούν μέχρι να στραφούν στην αγορά. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να περιμένουν να πουλήσουν το σπίτι τους. Λόγω των περιστάσεων τους, πρέπει να πουλήσουν το συντομότερο δυνατό. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να γνωρίζετε την αγορά ακινήτων της Νότιας Καρολίνας. Η αγορά κατοικίας της Νότιας Καρολίνας είναι σωστή επειδή πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή πώλησης. Ευτυχώς για τους πωλητές, η αγορά βρίσκεται στο πλευρό τους φέτος.

Στην πραγματικότητα, έχει τους τελευταίους 12 μήνες και αναμένεται να συνεχίσει να είναι στους επόμενους 12 μήνες. Πέρυσι, η αγορά ακινήτων της Νότιας Καρολίνας αυξήθηκε κατά περισσότερο από 6%. Κατά το επόμενο έτος, αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται σχεδόν κατά 5%. Οι τιμές εξακολουθούν να είναι αρκετά λογικές για να προσελκύσουν νέους αγοραστές να κάνουν αγορές ακινήτων προς πώληση στη Νότια Καρολίνα το 2018.

Οι τιμές στη Νότια Καρολίνα έρχονται σε λιγότερο από $ 100.000. Αυτό είναι ενδιαφέρον τόσο για τους σημερινούς κατοίκους της Νότιας Καρολίνας, όσο και για τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσπαθούν να μετακομίσουν σε ένα φθηνότερο τμήμα της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις το σπίτι σου προς πώληση φέτος, θα έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα όχι μόνο να την πουλήσεις, αλλά να την πουλήσεις σε εξαιρετική τιμή. Εάν είστε έτοιμοι να πουλήσετε το σπίτι σας, ίσως να αναρωτιέστε εάν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μέγιστα.

Και επειδή η αγορά ακινήτων για το κράτος φαίνεται καλή για το υπόλοιπο 2018, σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να πάρετε την τιμή που θέλετε για το σπίτι σας.

Η Κολούμπια, η πρωτεύουσα, είναι μια μεγαλύτερη πόλη μεσαίου μεγέθους στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας. Με πληθυσμό 134.309 κατοίκων και 80 γειτονιές, η Κολομβία είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της Νότιας Καρολίνας. Η Κολούμπια είναι μια στρατιωτική πόλη.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Columbia έχει περισσότερους ανθρώπους που ζουν εδώ που εργάζονται σε υπολογιστές και μαθηματικά από το 95% των θέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνδυάζοντας τα οικόπεδα της πόλης και την ευαισθησία της πανεπιστημιακής πόλης, η Κολούμπια έχει πραγματικά ένα ωραίο μείγμα χαρακτηριστικών. Παρόλο που δεν είναι μια τεράστια πόλη, η Κολούμπια είναι αρκετά μεγάλη ώστε να προσφέρει μια καλή εκτροπή, ευκαιρίες και ανέσεις στους κατοίκους της και στους χιλιάδες φοιτητές που πέφτουν κάθε πτώση. Έτσι είναι το κατάλληλο μέρος για να ψάξετε για ακίνητο προς πώληση στη Νότια Καρολίνα.

Το μορφωτικό επίπεδο της Κολομβίας είναι από τα υψηλότερα στο έθνος. Το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Κολομβία το 2010 ήταν 25,990 δολάρια, το οποίο είναι μεσαίο υψηλό εισόδημα σε σύγκριση με τη Νότια Καρολίνα και το έθνος. Αυτό ισοδυναμεί με ετήσιο εισόδημα $ 103.960 για μια τετραμελή οικογένεια. Η Κολούμπια είναι μια εξαιρετικά εθνοτικά διαδεδομένη πόλη. Οι άνθρωποι που καλούν το σπίτι της Κολούμπια περιγράφουν ότι ανήκουν σε μια πληθώρα εθνικών και φυλετικών ομάδων. Ο μεγαλύτερος αριθμός κατοίκων στην Κολομβία

η αναφορά είναι λευκή, ακολουθούμενη από μαύρο ή Αφρο-Αμερικανό. Σημαντικοί πρόγονοι των ανθρώπων στην Κολομβία περιλαμβάνουν τα αγγλικά, ιρλανδικά, σκωτσέζικα και ιταλικά.

Το Τσάρλεστον είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα πόλη όπου πωλείται κυνήγι στην Νότια Καρολίνα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει για αυτό, η αγορά ακινήτων του Τσάρλεστον έχει πυρκαγιά τα τελευταία χρόνια. Έχουν υπάρξει περισσότεροι αγοραστές από τους πωλητές, οι τιμές των κατοικιών έχουν αυξηθεί ραγδαία και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σημάδι που θα αλλάξει, ακόμη και με τα αυξανόμενα επιτόκια.

Τον Φεβρουάριο του 2018 υπήρχαν 2.111 ακίνητα προς πώληση στην περιοχή των τριών περιοχών. Αυτό εξαρτάται από 2.040 καταχωρήσεις τον Φεβρουάριο του 2017 και 1.972 τον Φεβρουάριο του 2016. Θα μπορούσε να είναι ότι οι πωλητές είναι έτοιμοι να συνδεθούν με μια ομάδα ανυπόμονων αγοραστών.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, τα σπίτια έλαβαν κατά μέσο όρο 61 ημέρες για να λάβουν μια αποδεκτή προσφορά, σε σύγκριση με 69 ημέρες το 2017 και 71 ημέρες το 2016.

Η μέση τιμή πώλησης για κατοικίες στην περιοχή των τριών περιοχών τον Φεβρουάριο του 2018 ήταν 257.500 δολάρια. Αυτό αυξήθηκε κατά 7% από τον Φεβρουάριο του 2017. Το μήνα Φεβρουάριο του 2017 οι μέσες τιμές των κατοικιών ήταν 240.750 δολάρια, με ένα κέρδος 1,8% σε σύγκριση με το 2016.

Ανεξάρτητα από αυτό, η αγορά ακινήτων του Charleston το 2018 θα παραμείνει ανταγωνιστική.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 17966

Πώληση Αγροικία, Νότια Καρολίνα, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

63,120.76EUR
Πώληση
Αγροικία

120.77 m²
Αυτό είναι μια μεγάλη μίζα σπίτι? Χαμηλό κόστος συντήρησης και άνετα. Έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν: Καλωδίωση, Υδραυλικά, πλυντήριο...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

Πώληση Αγροικία, Νότια Καρολίνα, Columbia, Columbia, Columbia

324,886.29EUR
Πώληση
Αγροικία

120 m²
καλό σπίτι για την πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB